Lajme

Pamje nga Ura e Gazivodës, rruga kryesore e bllokuar nga kamionët – KFOR e EULEX lëvizin në rrugë dytësore

Rruga kryesore deri në dalje të Zubin Potokut, në Gazivodë është e bllokuar nga disa kamionë të vendosur nga serbët.

Asnjë zyrtar policor nuk është deri në dalje të Zubin Potokut – Gazivodë.

Fakton.info ka siguruar pamje nga Ura e Gazivodës, teksa shihen rrugët e bllokuara.

Vetëm KFOR-i dhe EULEX janë duke lëvizur nëpër rrugë dytësore sepse ato kryesore janë të bllokuara.