Lajme

Ku po jetojmë? Mergimtari krahason çmimet e produkteve në Gjermani dhe Kosovë

Na shkruan një mergimtar nga Drenasi që jeton në Gjermani.

Shikojeni çmimet e disa artikujve në Gjermani dhe krahasojeni me ato në Kosovë.

Shumë më shtrenjtë në Kosovë se në Gjermani, shikojeni vetem çmimin e “Head& Shoulders” dhe vërejëni ndryshimet.

Komenti juaj🤔🤔

Burimi: Drenica sot