Kryesore

Fakton.info adresë për informacione të sakta!

Fakton.Info nga sot ka nisur operimin e saj në tregun medial me qëllimin primar, informin e drejtë dhe të paanshëm.

Logo zyrtare / 2o22

fakton.info mund të lexoni gjithçka dhe në çdo kohë me fakte dhe mbi të vërtetën.

Ky portal udhëhiqet nga një grup gazetarësh me përvojë të gjatë në tregun medial.

Jemi të hapur për bashkëpunim me qytetarë. Informacionet tuaja do t’i trajtojmë me prioritet të lartë, çdo herë duke ruajtur konfidencialitetin e burimit.

Mund të na kontaktoni përmes rrjeteve sociale ose në email fakton.info@gmail.com.

FAKTON zë vend veç FAKTI.

4 Nëntori është dita jonë e parë.

Urime!