Lajme

Trupi i pajetë i Sokol Halilit arrin në Emergjencë -VIDEO

Trupi i pajetë i Sokol Halilit është dërguar në Emergjencë, dhe ekipi i Klan Kosovës ka qenë i pranishëm për ta kapur këtë moment.

Halili dyshohet të jetë vetëvrarë sot në shtëpinë e tij pasi që ishte në kërkim të policisë.

Ai kërkohej nga autoritetet për vrasjen e bashkëshortes së tij shtatzënë, Hamide Magashit.

Këtë vrasje Halili e kishte kryer në oborrin e Repartit të Gjinekologjisë ku e ndjera pritej ta lindte fëmijën e saj.