KryesoreLajme

Super lajm nga Ministria e Financave: Nesër ekzekutohen pagesat për këto dy kategori

Ministria e Financave ka njoftuar se neser do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe pensionale.

Sipas njoftimit të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me datën 15 nëntor do te bëje ekzekutimin e pagesave të skemave sociale dhe pensioneve.

Qeveria e Kosovës ka vendosur që të ndihmojë pensionistët dhe punëtorët e sektorit publik me mjete shtesë.