Lajme

Sapo dëgjoi se banorët po rrezikohen, kosovari mori bagerin personal dhe u doli në ndihmë të gjithëve

Një mitrovicas u doli në ndihmë fqinjëve të tij pas vërshimeve.

Mirsad Maliqi në lagjen Bair mori bagerin e tij personal dhe u ndihmoi qytetarëve për hapjen e rrugëve.

Ndryshe sot shumë rrugë janë bllokuar për shkak të reshjeve dhe banorët kanë mbetur të ngujuar.

Postimi i plotë:

Mirsad Maliqi qytetar në lagjen Bair të Mitrovicës shembull i një qytetari humanist

Me të dëgjuar se fqinjët e tij kanë nevojë për hapjen e rrugëve qarkulluese në këtë ditë të vështirë mori bagerin e tij personal dhe ju dolni në ndihmë fqinjëve aty pranë Lumit Lushta

Qytetarët e Mitrovicës janë njërëz bamirës!