Lajme

Publikohet çmimorja për derivate në 24 orët e fundit

Nuk lëviz nafta, publikohen çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshmeMinistria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka bërë publike çmimet maksimale të lejuara të naftës, benzinës dhe gasit.

Sipas njoftimit, gjatë së dielës një litër naftë do të shitet 1,71 euro, një litër benzinë 1,45 euro, ndërsa një litër gas do të shitet 71 centë.