Lajme

Policët serb po i dorëzojnë armët në stacionin policor në Veri

Rreth 300 pjesëtarë të policisë pritet t’i dorëzojnë armët në stacionim policore në Mitrovicës Veriore.

Gjithashtu, edhe në stacionet e Leposaviqit dhe Zveçanit janë duke u dorëzuar armët.