Lajme

Paralajmërimi i fortë i ish-deputetit: Jemi të rrezikuar nga akte të mundshme terroriste

Ish-deputeti i LDK-së, Ramiz Kelmendi, ka reaguar pas vendimit të serbëve për tu larguar nga institucionet.

Kelmendi në reagimin e tij thotë se asnjëherë më shumë se tani nuk jemi të rrezikuar nga sulmet terroriste.

Tutje Kelemdi thotë se duhet takim urgjent me ambasadorin amerikan dhe ambasadorët e vendeve të Quintit, duhet të fthet Këshilli Kombëtar i Sigurisë si dhe duhet takim urgjent me Komandandin e KFOR-it në mënyrë që të vendosen në kryerjen e kontrolleve kufitare.

Reagimi i plotë: