Lajme

Mblidhen veteranët e UÇK-së në Mitrovicë

Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Mitrovicë sot kanë mbajtur një takim.

Takimi është drejtuar nga kryetari i OVL dega Mitrovicë, Rafet Ibishi.

Në këtë takim i biseduam tema që lidhen me veteranët dhe trajtimi i tyre nga shteti.