ShowBiz

Kush është më i fortë, Andi apo Arta? (VIDEO)

Dy banorët e Big Brother VIP Kosova, Andi dhe Arta kanë sfiduar njëri-tjetrin, teksa kanë tentuar t’i rrëzojnë duart.

E falë fizikut të Andit dhe pasionit të tij mbi fitnesin, sigurisht që fitorja do të ishte e pashmangshme për të.

Kësisoj, Andi u tërhoq nga loja duke mos e lënë të fitojë, as veten e as Artën.